Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Ραφήνα: Αυτός είναι ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου – Πώς ξέσπασε ο καβγάς (Photos)

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει ο φονικός καβγάς στη Ραφήνα με θύμα έναν 42χρονο. Ένας 42χρονος από την Ανατολική Αττική είναι το θύμα του φονικού καβγά που ξέσπασε λίγο μετά τη 1 τη νύχτα του Σαββάτου, στην πλατεία της Ραφήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερις-πέντε νεαροί συνεπλάκησαν με τον 42χρονο για μια παρεξήγηση που έγινε στο διπλανό μπαρ, στο οποίο διασκέδαζαν νωρίτερα.

Ο 42χρονος έπινε ποτό μαζί με την κοπέλα του και δύο ακόμη άτομα και συγκεκριμένα έναν άντρα και μία γυναίκα. Κάποια στιγμή πήγε προς την τουαλέτα του μαγαζιού. Εκεί είχε μια αντιπαράθεση με κάποιους από την παρέα των νεαρών.

Ραφήνα: Αυτός είναι ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Ο καβγάς αγρίεψε, όταν ένας από τους νεαρούς έβρισε την κοπέλα του 42χρονου. Μέσα σε λίγα λεπτά το θύμα βρέθηκε να ξυλοκοπείται άγρια από τους νεαρούς στον πλαϊνό δρόμο του μπαρ, όπου του είχαν στήσει καρτέρι.

Οι δράστες τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές και κάποια στιγμή ένας από αυτούς τον γρονθοκόπησε με σιδερογροθιά στο κεφάλι.

Ο 42χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο πεζούλι και οι νεαροί διέφυγαν προς την παραλία της Ραφήνας.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν περιπολικό της Άμεσης Δράσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον 42χρονο για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Ο 42χρονος έφερε τραύματα στο κεφάλι και λίγες ώρες έπειτα κατέληξε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ραφήνα: Αυτός είναι ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ξυλόκαστρο: «Άνοιξε» η γη στην παλαιά Κορίνθου - Πατρών - Κινδυνεύουν υποδομές και περιουσίες από τη διάβρωση

Θεμέλια σπιτιών, παραλιακοί δρόμοι αλλά και πεζοδρόμια έχουν υποστεί σοβαρή διάβρωση. Υποδομές και περιουσίες κατά μήκος του Κορινθιακού Κόλπου καταστρέφονται από τη διάβρωση. ...

Ρέθυμνο: Στο νοσοκομείο λόγω μέθης δεκάδες πολίτες - Ανάμεσα τους τέσσερις ανήλικοι

Στο νοσοκομείο λόγω μέθης οδηγήθηκαν δεκάδες πολίτες μετά την ολοκλήρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων που έγιναν στο Ρέθυμνο το Σαββατοκύριακο. Όπως έγινε γνωστό από το απόγευμα...

Φόρτωση άρθρων...