Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ραφήνα: Δίωξη για κακούργημα στην 88χρονη για το τροχαίο δυστύχημα

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στην 88χρονη για το τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα. Η ηλικιωμένη οδηγός, η οποία προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα με τον έναν νεκρό και τον έναν βαριά τραυματισμένο στη Ραφήνα, διώκεται για κακούργημα.

Η 88χρονη κατηγορείται ότι προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα, παραβιάζοντας το κόκκινο φανάρι με αποτέλεσμα να εμβολίσει δύο άλλα αυτοκίνητα, ανάμεσα σε αυτά και το τζιπ που επέβαιναν ο υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος τελικά κατέληξε και ένας ναύτης ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα δεν έχει παιδιά, ενώ τα ανίψια της, της είχαν προτείνει να μπει σε μία μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων με εκείνη να αρνείται.

Ο 49χρονος υποπλοίαρχος της Ναυτονομίας, που έχασε την ζωή του ήταν πατέρας δύο παιδιών και ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο ενώ σοβαρά τραυματισμός ανασύρθηκε ένας 29χρονος ναύτης, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιώς: Πέντε άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο - Ανάμεσά τους τρία παιδιά, το ένα διασωληνωμένο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5) στην Πειραιώς όταν πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία και τρία παιδιά, παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα. Το ατύχημα έγ...

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω της περιφοράς Επιταφίων. Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς ώ...

Φόρτωση άρθρων...