Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ρέθυμνο: Σύλληψη άνδρα στα Ανώγεια για πρόκληση πυρκαγιάς

Ελλάδα

Στη σύλληψη άνδρα που πραγματοποιούσε θερμές εργασίες στα Μικρά Ανώγεια του Δήμου Ρεθύμνης στην Κρήτη προχώρησαν οι Αρχές έπειτα την πρόκληση πυρκαγιάς σε χορτολιβαδική έκταση. 

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει: «Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε χορτολιβαδική έκταση, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης θερμών εργασιών, στην Τ.Κ. Μικρά Ανώγεια του δήμου Ρεθύμνης».

«Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.», προσθέτει η Πυροσβεστική. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Φόρτωση άρθρων...