Τρίτη
16 Απριλίου 2024

«Ράγισαν καρδιές» στην κηδεία του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ραφήνα

Ελλάδα

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία υποβασταζόμενη από τους συγγενείς, φώναζε πάνω από το φέρετρο του παιδιού της «Δημήτρη μου, λεβέντη μου» αλλά και ο μικρότερος αδερφός του Δημήτρη ο οποίος δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της.

Το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Δημήτρη που ξυλοκοπήθηκε άγρια μέχρι θανάτου από δύο 24χρονους στη Ραφήνα, τα ξημερώματα της Κυριακής, είπαν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στο Μαραθώνα.

Την ίδια ώρα η μητέρα του 42χρονου ζητάει την ισόβια κάθειρξη των δολοφόνων του παιδιού της.

Με όση δύναμη της έχει απομείνει με όση δύναμη της έχει απομείνει λέει: «φώναζα να πιαστούν οι δολοφόνοι του παιδιού μου και τώρα να δικαστούν και να σαπίσουν στη φυλακή. Αν πήγαινε και το άλλο παιδί μου μαζί με τον αδερφό του εκείνο το βράδυ, ίσως και να το σκότωναν κι αυτό».

Από την πρώτη στιγμή η μητέρα του 42χρονου ζητούσε να βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού της και τώρα που οι δύο δράστες συνελήφθησαν θα βροντοφωνάζει μέχρι να μπουν ισόβια.

Την ίδια στιγμή, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία στους δύο δράστες, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή .

Οι δράστες ομολόγησαν τον άγριο ξυλοδαρμό του 42χρονου. Ήδη από το απόγευμα της Κυριακής, όταν και έγινε γνωστό πως ο άτυχος άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, έγιναν οι πρώτες κλήσεις μαρτύρων για κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα της Ραφήνας.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη: Aποτύπωμα του 36χρονου γιου βρέθηκε στη σκανδάλη της καραμπίνας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη. Αποτύπωμα του 36χρονου γιου από την οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη, όπου μητέρα και γιος βρέθηκαν ...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Γαληνός, Γαλήνη Νίκη Καλλίς, Κάλλι, Καλίς, Κάλι, Καλλίδα, ΚαλλίαΚαλίδα, Καλία Χιονία, Χιονούλα, Χιονίτσα, Χιονάτη

Φόρτωση άρθρων...