Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ραντεβού από χούλιγκανς της ΑΕΚ για επιθέσεις σε οπαδούς του Παναθηναϊκού

Ελλάδα

Μεγάλος είναι ο κίνδυνος επεισοδίων ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.  Στους οπαδούς της Ένωσης επικρατεί οργή έπειτα από τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, κατά τη διάρκεια της επίθεσης χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από την OPAP Arena.

Μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα οι χούλιγκανς της Ένωσης καλούν τους συνοπαδούς τους να βγουν στους δρόμους σήμερα στις 19:30 και να χτυπήσουν φιλάθλους του Παναθηναϊκού που θα βρίσκονται έξω για το ματς με τη Μαρσέιγ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι «σκληροπυρηνικοί» οπαδοί του «τριφυλλιού» βοήθησαν τους Κροάτες να οργανώσουν την επίθεσή τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται ανάμεσα στους συλληφθέντες.

Σε ανάρτηση σελίδας οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΚ αναφέρεται: «Σήμερα ζητάμε από όλους τους ΑΕΚτζήδες των βορείων Προαστίων να βγουν σε παρέες στους δρόμους και να ψάχνουν βάζελους που πηγαίνουν στο ματς. Κατά τις 19:30 όλοι να είμαστε στα Πατήσια, όπου είναι οι περισσότεροι βάζελοι, καθώς και Μαρούσι. ΔΕΝ ΒΑΡΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΕ ΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ».

Ραντεβού από χούλιγκανς της ΑΕΚ για επιθέσεις σε οπαδούς του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων και νεαρών που διακινούσε ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι

Αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση συμμορίας, που αποτελούνταν κυρίως από ανήλικα μέλη, και φέρεται να πραγματοποιούσε διακίνηση ναρκωτικών πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημ...

Φόρτωση άρθρων...