Τρίτη
10 Μαρτίου 2026

Ρέντη: Συνελήφθησαν δύο άτομα με πάνω από 13,5 κιλά ηρωίνης

Ελλάδα

Συνελήφθησαν δύο άτομα που κατείχαν σε «καβάτζα» στον Αγ. Ι. Ρέντη πάνω από 13,5 κιλά ηρωίνης.

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες χθες Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2026, 2 άνδρες (50χρονος και 46χρονη), για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών.

Προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ενώ από τις επακόλουθες αστυνομικές ενέργειες, εξακριβώσεις και διασταυρώσεις στοιχείων, καθώς και δημιουργίας προφίλ (profiling), πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή των Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Υποδιεύθυνσης Πληροφοριών και Ειδικών Δράσεων, κατά την οποία οι κατηγορούμενοι κατελήφθησαν σε παράπηγμα – «καβάτζα», στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, να κατέχουν μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Ειδικότερα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -46- νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους -13- κιλών και -584- γραμμαρίων, -2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Η έρευνα συνεχίζεται με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, για την διακρίβωση του πλήρους εύρους της δράσης των κατηγορούμενων.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για έτερα αδικήματα, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο μνημόνιο συνεργασίας με τη Microsoft για τη ψηφιακό μετασχηματισμό του Δημοσίου

Στην περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας τους προχώρησαν τα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης και Εσωτερικών, το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιο...

Φόρτωση άρθρων...