Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ρέντης: Στην Ασφάλεια 25 άτομα - Εξετάζεται η συμμετοχή τους στα επεισόδια

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τα επεισόδια στου Ρέντη, που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ.

Τα πρόσωπα που ήταν μέσα στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» και εξήλθαν από αυτό λίγο πριν τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου αρχίζουν να ταυτοποιεί η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση φέρονται να έχουν αναγνωρίσει περίπου 25 άτομα τα οποία βρίσκονταν μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη» και βγήκαν έξω από αυτό λίγο πριν τις επίθεση στους αστυνομικούς.

Ωστόσο, όπως επεσήμαναν οι ίδιες πηγές, το γεγονός ότι κάποια άτομα βγήκαν έξω από το γήπεδο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι συμμετείχε και στην επίθεση που έγινε στις αστυνομικές δυνάμεις. 

«Έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται η ομάδα που ήταν μέσα στο γήπεδο και βγήκε έξω. Αυτό δεν σημαίνει ότι επιτέθηκαν όλοι στους αστυνομικούς. Δεν πρόκειται δηλαδή για ταυτοποίηση δραστών, αλλά για ταυτοποίηση ατόμων που βγήκαν από το γήπεδο και εξετάζεται αν συμμετείχαν στην επίθεση σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων», αναφέρουν οι πηγές της Αστυνομίας.

Τα άτομα που αναγνωρίστηκαν οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για να καταθέσουν ισχυρίστηκαν ότι δεν είναι από αυτούς που είχαν κροτίδες και φωτοβολίδες πάνω τους, σύμφωνα με το Open.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ξέσπασμα συγγενών μετά την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι: Φώναζαν, πέταξαν καρέκλες (Videos&Photos)

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου. Στο άκουσμα των ποινών για τους έξι που κρίθηκαν ένοχοι για την ...

Παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου για να αποφευχθούν παραγραφές αδικημάτων για το Μάτι

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα Χριστοδουλέα θα ζητήσει την επίσπευση της καθαρογραφής της σημερινής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, προκειμέν...

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Φόρτωση άρθρων...