Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ρέντης: Βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του 18χρονου που έριξε την φωτοβολίδα

Ελλάδα

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τα επεισόδια έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη την περασμένη Πέμπτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του 18χρονου, ενώ στο κάδρο των ερευνών μπαίνει και ο μικρότερος αδελφός του.

Οι αστυνομικοί αρχίζουν σιγά σιγά να συνθέτουν το παζλ των όσων διαδραματίστηκαν έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. 

Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους μαρτυρίες, τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που πήραν μετά την άδεια που δόθηκε από τις εισαγγελικές Aρχές, ενώ αναμένουν και τα αποτελέσματα από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., που θεωρείται ότι θα αποτελέσουν το «κλειδί» ώστε να δέσουν την υπόθεση.

Ο όγκος των στοιχείων που έχουν συλλέξει είναι μεγάλος, όπως και το υλικό από DNA και αποτυπώματα, που έλαβαν από τους προσαχθέντες.

Οι αντιφάσεις των δύο αδελφών

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι αντιφατικές φαίνεται πως είναι οι καταθέσεις του 18χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη της επίθεσης κατά του 31χρονου αστυνομικού και του 16χρονου αδελφού του.

Οι Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά τα όσα ισχυρίστηκαν τα δύο αδέλφια στις καταθέσεις τους για τα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Πέμπτη στου Ρέντη

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο αδέρφια αντιφάσκουν σχετικά με το εάν ο 16χρονος βρισκόταν μέσα ή έξω από το γήπεδο, την ώρα των επεισοδίων. 

Οι αστυνομικοί έχουν αναφορές ότι και ο 16χρονος ήταν μαζί με τον αδελφό του και προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν είχε κάποιον ρόλο και ποιος ήταν αυτός. O ανήλικος έδωσε σήμερα συμπληρωματική κατάθεση.

Στο μικροσκόπιο των αρχών, που ερευνούν το ζήτημα της οπαδικής βίας, βρίσκονται εγκληματικές συμμορίες που δρουν τα τελευταία 16 χρόνια ως συγκοινωνούντα δοχεία και τροφοδοτούν και το έγκλημα. Φαίνεται πως «ανακυκλώνονται» τα ίδια πρόσωπα, ενώ οι μισοί είναι σεσημασμένοι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Αισθητή βελτίωση με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Κυριακή του Πάσχα

Αισθητή θα είναι η βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας το Πάσχα μετά την αστάθεια του Μεγάλου Σαββάτου. Μέχρι το πρωί της Κυριακής τόσο στην Αττική όσο κα...

Φόρτωση άρθρων...