Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ρέθυμνο: Αδέσποτη σφαίρα «καρφώθηκε» σε παράθυρο παιδικού δωματίου

Ελλάδα

Ένα περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα συνέβη τη Δευτέρα στο Ρέθυμνο. Συγκεκριμένα, αδέσποτη σφαίρα χτύπησε στο τζάμι παιδικού δωματίου, ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς.

Το βράδυ της Δευτέρας ακούστηκε ο κρότος από τη σφαίρα που χτύπησε το παράθυρο. Η μαθήτρια πίστεψε ότι πρόκειται για πέτρα που έριξε κάποιος. 

Ωστόσο, σύμφωνα με το rethemnosnews, το πρωί της Τρίτης βλέποντας την τρύπα στο τζάμι διαπίστωσε ότι ο κρότος που άκουσε το προηγούμενο βράδυ ήταν από σφαίρα και έντρομη ειδοποίησε την μητέρα της. 

Η αδέσποτη σφαίρα πραγματικά από θαύμα δεν χτύπησε κάποιον που θα μπορούσε να βρίσκεται μπροστά στο παράθυρο ή στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ωστόσο -όπως έγινε γνωστό – κανένα γλέντι δεν έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισόβια κάθειρξη για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ...

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

Πισπιρίγκου: Δικαιωμένος αισθάνεται μετά την καταδίκη της ο Μάνος Δασκαλάκης

Δικαιωμένος δηλώνει μέσω των δικηγόρων του ο Μάνος Δασκαλάκης στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης της Ρούλας Πισπιρίγκου που καταδικάστηκε σε ισόβια για τον θάνατο της πρωτότοκ...

Φόρτωση άρθρων...