Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Ρέθυμνο: Ποινικές διώξεις στους τέσσερις συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή σε μπαρ

Ελλάδα

Ποινικές διώξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα άσκησε ο εισαγγελέας Ρεθύμνου στους τέσσερις εμπλεκόμενους στην αιματηρή συμπλοκή που συνέβη σε μπαρ του Ρεθύμνου, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πρόκειται για τον πατέρα του αστυνομικού και άλλους τρεις συλληφθέντες, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν για το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.

Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο παραμένουν τόσο ο 32χρονος αστυνομικός, ο οποίος φέρει τραύμα από μαχαίρι, όσο και ο 25χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε από σφαίρα.

Όπως αναφέρουν πηγές, και τα τρία αδέλφια είναι γνώριμα στις Αρχές, καθώς έχουν απασχολήσει έντονα με διάφορα περιστατικά που έχουν συμβεί στο παρελθόν στο Ρέθυμνο. Το τελευταίο περιστατικό στο οποίο είχαν εμπλακεί τα τρία αδέλφια, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, ήταν πριν από λίγους μήνες, όταν είχαν προκαλέσει φθορές σε τζαμαρία καταστήματος με το αυτοκίνητό τους.

Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή

Στο μεταξύ, και νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τις συνθήκες της άγριας συμπλοκής.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν τα τρία αδέλφια πήγαν σε μπαρ του Ρεθύμνου και αφού προκάλεσαν μία σειρά από προβλήματα με φασαρίες και καβγάδες, έφυγαν. Μάλιστα, όταν βγήκαν έξω από το μπαρ πήγαν σε πλησιέστερο κινηματογράφο και έσπασαν την τζαμαρία.

Στη συνέχεια πήγαν σε ένα δεύτερο μπαρ με τον 54χρονο πορτιέρη να μην τους επιτρέπει την είσοδο. Τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τρία αδέλφια απείλησαν τον εργαζόμενο. Στο σημείο ήταν και ο γιος του 54χρονου, ένας 32χρονος αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν ο 32χρονος είδε να βγαίνει μαχαίρι τότε μπήκε στη μέση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι. Ο ίδιος στη συνέχεια έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε. Μάλιστα, όπως δείχνει και βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα στο άκουσμα του πυροβολισμού όλοι πάγωσαν. Η σφαίρα βρήκε τον 25χρονο αδερφό στην κοιλιά και στο πόδι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Γαληνός, Γαλήνη Νίκη Καλλίς, Κάλλι, Καλίς, Κάλι, Καλλίδα, ΚαλλίαΚαλίδα, Καλία Χιονία, Χιονούλα, Χιονίτσα, Χιονάτη

Φόρτωση άρθρων...