Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ρέθυμνο: Συμπλοκή νεαρών με πυροβολισμούς - Συνελήφθη ένας 22χρονος

Ελλάδα

Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμό σημειώθηκε μεταξύ νεαρών τα ξημερώματα της Κυριακής στην παλιά πόλη Ρεθυμνου, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο μεταξύ πέντε νεαρών Ρεθυμνιωτων , ηλικιών από 19 έως 24 ετών, συνέβη στην οδό Μελισσινου, όταν επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση οι δυο παρέες νεαρών συναντήθηκαν στο δρόμο λογομάχησαν και η κατάσταση δεν άργησε να «φουντώσει» με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια.

Ίδιες πληροφορίες -που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των αρχών -αναφέρουν πως ο ένας  εκ των πέντε -ο 22χρονος -στη διάρκεια της  συμπλοκής τράβηξε όπλο και πυροβόλησε  μια φορά στον αέρα.  

Στο σημείο επικράτησε πανικός ενώ ο 22χρονος κατάφερε να διαφύγει και το επεισόδιο έληξε με την άφιξη των αστυνομικών. 

Την υπόθεση  ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθυμνου, έχοντας προχωρήσει  σε προσαγωγές των εμπλεκομένων , ενώ ο 22χρονος νεαρός που φερεται να πυροβόλησε έχει συλληφθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν  ασκηθεί διώξεις σε άλλους από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο έως και αυτή την ώρα. 

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε από νωρίς ένας κάλυκας και αναζητούνταν από τους αστυνομικούς  το όπλο, το οποίο στη συνέχεια εντοπίστηκε.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται από τα ξημερώματα και εξετάζεται προσεκτικά το συμβάν μέσα από την αξιοποίηση όλων των διαθεσίμων στοιχείων που θα ρίξουν «φως» στις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν σε ένα ακόμη άγριο περιστατικό στην παλιά πόλη του Ρεθυμνου, στη διάρκεια του οποίου από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σκόπελος: Τραυματίστηκε 63χρονη μετά από πτώση

Τραυματίστηκε μετά από πτώση μια 63χρονη γυναίκα από την Σκόπελο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί από το λιμάνι της Σκοπέλου στο Βόλο, καθώς ήταν επιβεβλημένη η μεταφορά τ...

Έρημη πόλη η Αθήνα την Κυριακή του Πάσχα -Άδειοι οι δρόμοι, ελάχιστοι κυκλοφορούν στο κέντρο

Έρημη πόλη είναι η Αθήνα το πρωί της Κυριακής του Πάσχα. Ο φωτογραφικός φακός του Σωτήρη Δημητρόπουλου αποτύπωσε σε καρέ στιγμιότυπα από την άδεια πόλη. Κεντρικοί δρόμοι στο κέν...

Φόρτωση άρθρων...