Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ρέθυμνο: Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής επίθεσης σε καφενείο στον Μυλοπόταμο

Στη σύλληψη ενός 57χρονου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Το μεσημέρι της Κυριακής συνελήφθη ο 57χρονος κατόπιν εντάλματος σύλληψης της ανακρίτριας Ρεθύμνου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, πράξεις που έλαβαν χώρα στις 31 Ιουλίου στον Άξο Μυλοποτάμου.

Πρόκειται για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, όταν άγνωστος άνδρας μπήκε σε καφενείο στην Αξό Μυλοποτάμου και πυροβόλησε τον 50χρονο ιδιοκτήτη τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ακόμα, τραυματίστηκε ελαφρά ακόμη ένας 57χρονος άνδρας υπάλληλος του καφενείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες, για μεγάλο χρονικό διάστημα, είχαν διαφωνίες και αντιδικίες για επαγγελματικούς λόγους, καθώς διατηρούν γειτονικά καταστήματα εστίασης στην πλατεία του χωριού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...