Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ρόδος: Αγνωστοι έσκισαν τα λάστιχα 60 αυτοκινήτων – Οργισμένοι οι ιδιοκτήτες

Ελλάδα

Άγνωστοι έσκισαν τα λάστιχα σε 60 οχήματα στην περιοχή των Δασκάλων στη Ρόδο. Όπως είναι φυσικό, στην περιοχή επικρατεί οργή και αναστάτωση.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή και για τον λόγο αυτό ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας. Οι κάτοικοι, μιλώντας στο τοπικό Μέσο είπαν ότι έχουν στα χέρια τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στις οδούς Δημ. Αναστασιάδη και Παπαθανάση, που δείχνουν τέσσερα άτομα, λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα, να κινούνται μέσα στο σκοτάδι και να τρυπούν τα λάστιχα των αυτοκινήτων.

Τεράστιο κόστος και ταλαιπωρία

Η πρώτη αποτίμηση, από την εταιρία οδικής βοήθειας ΣΙΕΧ που έγινε σήμερα το πρωί, κάνει λόγο για 60 οχήματα που υπέστησαν τις σοβαρές αυτές ζημιές και για τεράστιο κόστος και ταλαιπωρία για τους ιδιοκτήτες.

Εκτιμάται ότι είναι θέμα ωρών να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες που κινήθηκαν στις οδούς Αναστασιάδη και Παπαθανάση προκαλώντας τεράστιες φθορές στα οχήματα αυτά. Και για το λόγο αυτό, καλούνται από την Ασφάλεια Ρόδου αυτή την ώρα, ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων, να προσκομίσουν πρόσθετο υλικό από κάμερες ασφαλείας που διαθέτουν, όπως σημειώνει το ίδιο Μέσο.

Πηγη: rodiaki.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Ανοιχτά την Κυριακή

Ξεκινάει σήμερα, 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Το ωράριο που προτείνουν οι ε...

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Φόρτωση άρθρων...