Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Ρόδος: Νέα προσπάθεια μεταναστών να επιβιβαστούν σε πλοίο της γραμμής -Τους απέτρεψε η αστυνομία

Ελλάδα
Tags: Ρόδος

Νέα προσπάθεια να επιβιβαστούν σε πλοίο της γραμμής προκειμένου να αναχωρήσουν από τη Ρόδο με προορισμό τον Πειραιά, έκαναν σήμερα (5/11) το πρωί, εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στα πάρκα και τα πεζοδρόμια της πόλης της Ρόδου και στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ εκείνη την ώρα ήταν δεμένα στο λιμάνι δύο πλοία της εταιρείας Blue Star Ferries, ωστόσο οι συγκεντρωθέντες δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν τα πλοία, καθώς ο χώρος είχε αποκλειστεί εγκαίρως. Στο λιμάνι βρέθηκαν ισχυρή δύναμη του λιμεναρχείου Ρόδου και της αστυνομίας.

Οι μετανάστες, όταν είδαν ότι δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα πλοία, αποχώρησαν από το λιμάνι με τα πόδια με προορισμό και πάλι τα πάρκα και τα πεζοδρόμια του κέντρου της Ρόδου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Κατά του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού στρέφεται η οικογένειά της

Σε καταγγελίες για τον δράστη της γυναικοκτονίας της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους και γενικότερα την υπόθεση προχώρησαν οι συνήγοροι της οικογένειας της αδικοχαμένης 28χρ...

Τροχαίο στη Βούλα: Η Αστυνομία αναζητά πληροφορίες για τη φονική παράσυρση της 72χρονης από μοτοσικλέτα

Η Ελληνική Αστυνομία αναζητά πληροφορίες σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στη περιοχή της Βούλας, κατά το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα...

Φόρτωση άρθρων...