Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ρόδος: Πυροσβέστες και μοναχές έχουν εγκλωβιστεί στην Μονή Υψενής - Είναι ασφαλείς σε στοά του κτιρίου

Ελλάδα

Δραματικές στιγμές ζούνε στην Ρόδο καθώς λόγω των ισχυρών ανεμών που πνέουν στο νησί η φωτιά συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στην Μονή της Υψενής, υπάρχουν εγκλωβισμένοι πυροσβέστες και μοναχές, αλλά όλοι είναι ασφαλείς σε στοά που έχει το μοναστήρι. Οι πυροσβέστες μαζί με τον διοικητή της Πυροσβεστικής, εγκλωβίστηκαν στην προσπάθεια τους να πείσουν τις μοναχές να εγκαταλείψουν το Μοναστήρι.

Διακοπή υδροδότησης λόγω προβλημάτων με την ηλεκτροδότηση
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΕΥΑΡ για τη διακοπή υδροδότησης λόγω προβλημάτων με την ηλεκτροδότηση, για τις περιοχές Λίνδος, Λάρδος, Πεύκοι, Νότια Ρόδο και Ενότητα Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Στις περιοχές ΛΙΝΔΟΥ, ΛΑΡΔΟΥ, ΠΕΥΚΩΝ, ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ και της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης στις περιοχές των γεωτρήσεων έχει σταματήσει η πλήρωση των δεξαμενών. Καλούμε τις επιχειρήσεις και τους κατοίκους να κάνουν χρήση του νερού μόνο για τις βασικές ανάγκες διότι τα αποθέματα στις δεξαμενές εξαντλούνται. Οι τεχνικοί με τα συνεργεία, τόσο της ΔΕΗ όσο και της ΔΕΥΑΡ καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα. Όταν θα αποκατασταθεί το πρόβλημα ηλεκτροδότησης θα επανέρχεται σταδιακά και η υδροδότηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου - «Η Ιστορία είναι ακόμα δέσμια του κακού»

Με αναφορές στην έξαρση της κοινωνικής βίας, αλλά και στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος έστειλε το μήνυμά του για την Ανάσταση του Κυ...

Φόρτωση άρθρων...