Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ρομά ακινητοποίησαν αυτοκίνητο στον Ασπρόπυργο για να κλέψουν την οδηγό - Συνελήφθη 14χρονος

Ελλάδα

Τον απόλυτο τρόμο εν κινήσει βίωσε μια γυναίκα στον Ασπρόπυργο, όταν ενώ βρισκόταν στην περιφερειακή του Αιγάλεω, στο ύψος του Ασπροπύργου, στις 16:40 το απόγευμα της Παρασκευής, είδε 4 άτομα να της κόβουν τον δρόμο και να προσπαθούν να ανοίξουν τις πόρτες του αυτοκινήτου.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τους κακοποιούς και να απομακρυνθεί από το σημείο. Σε κοντινή απόσταση συνάντησε αστυνομικούς και τους ενημέρωσε για την επίθεση και άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις.

Στην συνέχεια μετέβη στο οικείο τμήμα όπου κατέθεσε μήνυση, ενώ λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί προσήγαγαν έναν 14χρονο, που αναγνωρίστηκε ως ένας από τους δράστες. Αξίζει να σημειωθεί πως σε βάρος του ανήλικου, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις 11 Ιανουαρίου, καθώς διώκεται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε λίγες μέρες οποιοδήποτε πιστοποιητικό θα εκδίδεται με φωνητική εντολή - Ο ψηφιακός βοηθός αναβαθμίζεται

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου, αλλά και για την νέα εφαρμογή «MyCoast», μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρή...

Παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου για να αποφευχθούν παραγραφές αδικημάτων για το Μάτι

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα Χριστοδουλέα θα ζητήσει την επίσπευση της καθαρογραφής της σημερινής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, προκειμέν...

Φόρτωση άρθρων...