Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Επεισόδια στα Μέγαρα: Ρομά πυροβολήσαν με καραμπίνες – Τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από καραμπίνα κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στα Μέγαρα, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ρομά για τον θάνατο 20χρονου από αστυνομικά πυρά στο Πέραμα.

Οι συγκεντρωμένοι επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, έκαψαν λάστιχα και διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου, και στα δύο ρεύματα, στο ύψος των Μεγάρων.

Δύο μέλη της διμοιρίας που βρίσκονταν στο σημείο,  δέχθηκαν σκάγια από καραμπίνα στα πόδια και διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Δύο ακόμη αστυνομικοί τραυματίστηκαν από πέτρες, ο ένας εκ των οποίων χρειάστηκε να μεταφερθεί και αυτός στο νοσοκομείο.

Ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με αποκλεισμό δρόμων έγιναν και στο 95ο χιλιόμετρο στο ύψος του Ζευγολατιού αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Καλαμάτας, στον κόμβο των Αρφαρών, στην Μεσσηνία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κρήτη: Τι εξετάζουν οι αρχές για τον θάνατο του 33χρονου από ναυτική φωτοβολίδα - «Του καρφώθηκε στα πλευρά», λέει φίλος του

Τα αίτια πίσω από την τραγωδία με θύμα έναν 33χρονο άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα ψάχνουν οι αρχές του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. Το τραγικό περι...

Φόρτωση άρθρων...