Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ανησυχία για τις κινήσεις της Ρωσίας: Ανακοίνωσε επιτυχημένη δοκιμαστική εκτόξευση πυρηνικού διηπειρωτικού πυραύλου

Πλανήτης

Παγκόσμια ανησυχία προκαλεί η δοκιμαστική εκτόξευση πυρηνικού διηπειρωτικού πυραύλου από τη Ρωσία.

Μία ημέρα μετά την εμπρηστική ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν και τις απειλές για πυρηνικό πόλεμο, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, ανακοίνωσε ότι έκανε επιτυχημένη δοκιμή ενός πυρηνικού διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το πού και πότε ακριβώς έγινε αυτή η δοκιμή.

Είναι όμως γνωστό ότι πρόκειται για μια επιτυχημένη δοκιμή, όπως λέει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και πρόκειται για πυρηνικό διηπειρωτικό πύραυλο.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται στον απόηχο των δηλώσεων του Ρώσου προέδρου κατά την τελευταία δίωρη ομιλία του, στην οποία μεταξύ άλλων εμφανίστηκε έντονα επικριτικός και απειλητικός έναντι της Δύσης για την ανάμειξή της στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λονδίνο: Με έξι αστυνομικούς και τρία χτυπήματα από taser η σύλληψη του 36χρονου που επιτέθηκε με σπαθί (βίντεο)

Τις δραματικές στιγμές που οδήγησαν στη σύλληψη του 36χρονου ο οποίος την Τρίτη πραγματοποίησε επίθεση με σπαθί στο νοτιοανατολικό Λονδίνο με αποτέλεσμα ένα 14χρονο παιδί να χάσει ...

Τραμπ: «Οι Αριστεροί Παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Νέα ανάρτηση έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της χώρας υποστηρίζει ότι οι διαμαρτυρίες υπέρ της Παλαιστίνη...

Φόρτωση άρθρων...