Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας

Ελλάδα

Αίτησης εξαίρεσης σε βάρος της 35ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών, Ευγενίας Τζωρτζάτου, που ερευνά τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας Δασκαλάκη, κατέθεσε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το συγκεκριμένο αίτημα κρίνεται από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ακόμη, ο κ. Κούγιας ζήτησε σήμερα και νέα προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν τρεις ακόμη μάρτυρες στο πλαίσιο της ανάκρισης. Πρόκειται για τους ιατροδικαστές, Ουρανία Δημακοπούλου, Χαρά Σπηλιοπούλου και η Αγγελική Τσιόλα.

Επιπλέον, η υπεράσπιση της 34χρονης μητέρας κατέθεσε προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για την κλήση των μαρτύρων, με την ανακρίτρια να ζητάει και μετά από αυτό να αρχίσει η απολογία της κατηγορούμενης. Εν τέλει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε στην κατάθεση της αίτησης εξαιρέσεως της ανακρίτριας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε πολιτικός

Μήνυμα συνεργασίας Εκκλησίας-Κράτους και αποδοκιμασίας των έμμεσων προτροπών του Κυριάκου Βελόπουλου για αποδοκιμασίες πιστών κατά πολιτικών το Πάσχα έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυ...

Φόρτωση άρθρων...