Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επικοινώνησε με ιατροδικαστή μέσα από τη φυλακή

Με ιατροδικαστή επικοινώνησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ είναι κρατούμενη. H 33χρονη ρώτησε τον ιατροδικαστή για την κεταμίνη. Ο ιατροδικαστής Θεσσαλίας, Χρήστος Κραββαρίτης, είναι ο άνθρωπος με τον οποίο συνομίλησε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η πρώτη επικοινωνία που είχε με την 33χρονη, διά μέσω των δικηγόρων της, ήταν ανήμερα της σύλληψής της, στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, σύμφωνα με το «T-live» του Alpha. Τότε, της είχε πει ότι δεν έβλεπε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

«Την ημέρα που εξέτασα τις δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις των κοριτσιών ήταν η ημέρα που συνελήφθη η 33χρονη», ανέφερε ο Χρήστος Κραββαρίτης.

«Όταν διάβασα τους ιατροδικαστικούς φακέλους της Μαλένας και της Ίριδας κατά σύμπτωση μου τηλεφώνησε η κατηγορουμένη. 

Της είπα ότι δεν χρειάζεται τεχνικός σύμβουλος γιατί εφόσον οι συνάδελφοι εμείνουν σε αυτές τις εκθέσεις, νομίζω ότι όλα τα ευρήματα συγκλείνουν σε ένα παθολογικό αποτέλεσμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώνει κάποιους ανθρώπους με αυτή την ιδιότητα», πρόσθεσε ο ιατροδικαστής, μιλώντας στον Alpha.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Φόρτωση άρθρων...