Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 25 Ιουλίου η απολογία της για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας (Photos)

Ελλάδα

Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου θα βρεθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώπιον της ανακρίτριας που ερευνά την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη έλαβε σήμερα προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της για τη νέα κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος της.

Η προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της οδηγήθηκε κάτω από ισχυρότατα μέτρα προστασίας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να ζητήσει προθεσμία για την απολογία της για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο τον Απρίλιο του 2021.

Η γυναίκα, που ερευνάται αν είχε εμπλοκή στους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, μεταφέρθηκε στο ανακριτικό γραφείο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε κοιτώντας ευθεία με το κεφάλι ψηλά, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά που ήταν σκυμμένη και με κουκούλα.

Η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας που βαρύνει, πλέον, την 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας αφορά την ανακοπή που είχε υποστεί το παιδί μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσκοκομείο Πάτρας. 

Το περιστατικό είχε αντιμετωπιστεί από τους γιατρούς, αφήνοντας, όμως, μόνιμη εγκεφαλική βλάβη στο μικρό κορίτσι.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 25 Ιουλίου η απολογία της για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας
Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 25 Ιουλίου η απολογία της για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Με τι καιρό ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα – Οι εκτιμήσεις μετεωρολόγων για το Πάσχα

Η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα πλησιάζουν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκοπεύουν να περάσουν τις ημέρες αυτές εκτός πόλης. Σημαντική παράμετρος, όμως, είναι σίγουρα ο καιρός και...

Φόρτωση άρθρων...