Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον Βασίλη Ντινόπουλο

Ελλάδα

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η κηδεία του Βασίλη Ντινόπουλου, του 33χρονου γιου του Αργύρη Ντινόπουλου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Ο γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών και πρώην δημάρχου Βριλησσίων εντοπίστηκε νεκρός στον καναπέ του σπιτιού του στα Εξάρχεια, την περασμένη Κυριακή.

Ο Βασίλης Ντινόπουλος δεν απαντούσε στις κλήσεις της οικογένειάς του και έτσι ο πατέρας του, με κλειδαρά μπήκε στο σπίτι, όπου αντίκρισε τον γιο του νεκρό.

Ο 33χρονος έπασχε από διαβήτη τύπου Α, ενώ φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι, σε κλίμα οδύνης, είπαν το «τελευταίο αντίο» στον Βασίλη Ντινόπουλο, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

O Vasilis Din, όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα, είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ως ο καλύτερος location manager για την ταινία Kala Azar.

«Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωριόταν αρκετά χρόνια και είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο. Πας σε μέρη, επικοινωνείς, κλείνεις συμφωνίες, έχει τρέξιμο», ανέφερε ο αδελφός του Βασίλη Ντινόπουλου, μιλώντας στον Alpha.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαλκίδα: Με κουζινομάχαιρο σκότωσαν την 63χρονη - Η Αστυνομία κοντά στον εντοπισμό του δολοφόνου

Τραύματα στον αυχένα από κουζινομάχαιρο έφερε τελικά η 63χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, ...

Μενίδι: Ανατριχιάζει το ντοκουμέντο από την επίθεση του πρώην συζύγου της 40χρονης μια εβδομάδα πριν από την δολοφονία της

Σοκ προκαλεί το νέο βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο ακούγεται ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης να την απειλεί πως θα την σκοτώσει, μία εβ...

Φόρτωση άρθρων...