Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον Λάζαρο Λασκαρίδη (video&photos)

Ελλάδα

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, Τετάρτη 10/5 η κηδεία του δημοσιογράφου και αντιδημάρχου Καλλιθέας, Λάζαρου Λασκαρίδη.

Συγγενείς, φίλοι, αλλά και άνθρωποι του πολιτικού κόσμου είπαν το «τελευταίο αντίο» στο Κοιμητήριο Καλλιθέας. Στην κηδεία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Παπουτσής, η Σοφία Βούλτεψη και η Λούκα Κατσέλη.

Ο Λασκαρίδης έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο. Στις 27 Απριλίου έπεσε στο κενό από ύψος τεσσάρων μέτρων ενώ έδινε το παρών σε εκδήλωση στη δημοτική βιβλιοθήκη του δήμου.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου τελικά και κατέληξε τη Δευτέρα 8/5.

Σε ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, έκανε γνωστό ότι παράκληση της οικογένειας ήταν, αντί στεφάνων, να διατεθούν δωρεές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων (Εθνική Τράπεζα, IBAN GR0501104890000048920124137).

 

kideia

 

kideia
kideia
kideia
kideia

 

 

 

kideia

 

kideia

 

kideia

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή - «Αναπνέει μόνος του»

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και...

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...