Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση 29χρονος που τραυματίστηκε σε καβγά

Ελλάδα

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) νοσηλεύεται ένας 29χρονος έπειτα από καβγά που είχε με ανήλικο στην Κρήτη.

Όλα συνέβησαν στη Σητεία τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης όταν ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στον 29χρονο αλβανικής καταγωγής και έναν 17χρονο Έλληνα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost. Οι δύο άνδρες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, διαπληκτίστηκαν άσχημα με τον ανήλικο να σπρώχνει τον 29χρονο με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν άμεσα τον 29χρονο στο Κέντρο Υγείας Σητείας όπου οι εφημερεύοντες γιατροί έκριναν ως απολύτως απαραίτητη την διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο 29χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ όπου, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο 17χρονος συνελήφθη και κρατείται με την κατηγορία πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, ενώ αναμένεται να πάει στον Εισαγγελέα.  

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διαζύγιο «βόμβα»: Χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Διαζύγιο «βόμβα» στην οικογένεια Γλύξμπουργκ, καθώς ανακοινώθηκε πως χώρισαν ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ. Έπειτα από 14 χρόνια γάμου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αποφάσισα...

Δημήτρης Καφαντάρης: Όταν συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις της Ε.τ.Π. ως «Εθνική Ελλάδος» οι επιτυχίες είναι σημαντικές

Η Τροπολογία η οποία κατατέθηκε από την Ελληνική Αντιπροσωπεία, επί της γνωμοδότησης «Δέσμη μέτρων για τη διεύρυνση 2023 - Δυτικά Βαλκάνια, Τουρκία» σχετικά με τη σύλληψη του εκλεγ...

Φόρτωση άρθρων...