Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Σε ποιες περιοχές αναμένονται καταιγίδες - Άνοδος της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός σήμερα, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας.

Η εβδομάδα ξεκινά με καλοκαιρινή διάθεση, καθώς η θερμοκρασία θα ανεβαίνει καθημερινά, κάνοντας τη ζέστη αισθητή σε όλη τη χώρα, αλλά υποφερτή. Μέχρι και 28 βαθμούς η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα για τις περιοχές της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Θράκης, έως τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται ηλιοφάνεια, ενώ προς τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν σταδιακά νεφώσεις και αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα ορεινά τμήματα και έως τις απογευματινές ώρες και σε πεδινά τμήματα.

Τις απογευματινές και πρώτες βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα κάποιες τοπικές βροχές ή και καταιγίδες να σημειωθούν και σε τμήματα του Βορείου Αιγαίου και τα βόρεια της Ανατολικής Στερεάς.

Οι καταιγίδες στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία και στη Θράκη είναι πολύ πιθανό να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις έως και μεγάλου μεγέθους, καθώς και από πρόσκαιρη σημαντική ενίσχυση των ανέμων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η ώρα της απόφασης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα η ετυμηγορία για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Η ώρα της πρώτης κρίσης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε. Η 35χρονη κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, στις 29 Ιανουαρίου 2022, θα ακ...

Φόρτωση άρθρων...