Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Σεισμός στην Εύβοια: Zημιές σε σπίτια και σχολεία (Photos)

Ανησυχία έχει προκαλέσει στην Νότια Εύβοια ο σεισμός των 4,8 Ρίχτερ που έγινε το πρωί. Δεκάδες σεισμικές δονήσεις έχουν καταγραφεί στην περιοχή του Αλμυροποτάμου μετά τον σεισμό των 4,8 Ρίχτερ.  

Οι επιπτώσεις του σεισμού περιορίζονται σε υλικές ζημιές, ωστόσο οι κάτοικοι της Εύβοιας παραμένουν τρομοκρατημένοι, καθώς όπως δήλωσαν, ο σεισμός τους πέταξε από τα κρεβάτια.

Στο χωριό Ζάρακες του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου παρουσιάζονται τα περισσότερα προβλήματα, καθώς δημιουργήθηκαν ρωγμές τόσο σε δημόσια κτίρια, όπως το νηπιαγωγείο της περιοχής, όσο και σε κατοικίες, σύμφωνα με το evima.gr.

«Σε συνεργασία και με τον πρόεδρο της κοινότητας, προχωράμε στην καταγραφή των ζημιών. Είναι παράλληλα σημαντικό να δρομολογηθούν από τα αρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και Πολιτικής Προστασίας οι απαιτούμενες διαδικασίες για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο οποίος βρίσκεται στο χωριό Ζάρακες από την πρώτη στιγμή.

Το πρωί αποφασίστηκε τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά στην Καρύστο, ενώ έγινε γνωστό ότι ούτε τα σχολεία στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου θα ανοίξουν.

Σεισμός στην Εύβοια: Zημιές σε σπίτια και σχολεία
Σεισμός στην Εύβοια: Zημιές σε σπίτια και σχολεία
Σεισμός στην Εύβοια: Zημιές σε σπίτια και σχολεία

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Αυτές είναι οι 198 «απάτητες παραλίες» της Ελλάδας - Μπαίνουν σε καθεστώς απόλυτης προστασίας

Υπογράφηκε σήμερα (19.4.2024) από τον Υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), με την οπ...

Φόρτωση άρθρων...