Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Στην ιατροδικαστική υπηρεσία μεταφέρθηκε η σορός του 22χρονου φοιτητή που πέθανε ξαφνικά στη Σίφνο

Ελλάδα

Στην Ιατροδικαστική υπηρεσία του Πειραιά έχει μεταφερθεί εδώ και λίγες ώρες από την Σίφνο, η σορός του 22χρονου φοιτητή Θανάση Ζέρβα, που άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και λίγα λεπτά μετά το κολύμπι του σε παραλία του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί στην σορό του, θα δώσει απαντήσεις στα ερωτηματικά που έχουν προκύψει αναφορικά με τον αιφνίδιο θάνατο του, που εκτός από τους γονείς του και την αδελφή του έχει «βυθίσει» στο πένθος ολόκληρη την Λαμία.

Σημαντική προβλέπεται η συμβολή της μητέρας του αδικοχαμένου νεαρού, η οποία είναι γιατρός παθολόγος. Μάλιστα ήταν από τις πρώτες που κλήθηκε για να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση υγείας του παιδιού της.

Το χρονικό του μοιραίου συμβάντος

Ο άτυχος φοιτητής βρισκόταν με την παρέα του σε παραλία της Σερίφου και ενώ μόλις είχε βγει από τη θάλασσα, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Ασθενοφόρο που έσπευσε στην παραλία μετέφερε τον 22χρονο στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος ενδεχομένως να προήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Πιο συγεκεκριμνένα, πιθανολογείται ότι ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιο ιστορικό ή να αντιμετώπιζε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

O 22χρονος ήταν φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείου στο τμήμα αρχιτεκτόνων.

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση στη Λαμία για τον αδόκητο χαμό του 22χρονου. Προκάλεσε ανείπωτη θλίψη σε όλη την κοινωνία της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άτυχος νέος ήταν γιος γνωστού αρχιτέκτονα μηχανικού ενώ και η μητέρα του ήταν επίσης γνωστή γιατρός στην περιοχή.

Την είδηση μετέφερε από τον προσωπικό του λογαριασμό γνωστός καρδιολόγος φίλος της οικογενείας του 22χρονου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Ανοιχτά την Κυριακή

Ξεκινάει σήμερα, 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Το ωράριο που προτείνουν οι ε...

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Φόρτωση άρθρων...