Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Σέρρες: Αστυνομικός τραυματίστηκε σε συμπλοκή με Ρομά μετά από καταδίωξη

Ελλάδα

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε χθες το βράδυ στις Σέρρες σε συμπλοκή που ακολούθησε μετά από καταδίωξη ενός Ρομά.

Το περιστατικό έγινε όταν σε έλεγχο αυτοκινήτων που διενεργούσαν αστυνομικοί των Σερρών στο Ποντισμένο του δήμου Ηράκλειας, αυτοκίνητο που οδηγούσε Ρομά δεν σταμάτησε και ακολούθησε καταδίωξη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, Αναστάσιο Αραμπατζή, άμεσα συγκεντρώθηκε μια ομάδα 15-20 ατόμων με σκοπό να σταματήσει τον έλεγχο, κινήθηκε απειλητικά κατά των αστυνομικών της ΟΠΚΕ και ακολούθησε συμπλοκή.

«Ευτυχώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να απεμπλακούν γρήγορα, ενώ ένας εξ αυτών χτυπήθηκε στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο», ανέφερε ο Αναστάσιος Αραμπατζής.

Οι τρεις δράστες της επίθεσης στον αστυνομικό είναι γνωστοί στην Αστυνομία και έχουν ήδη συλληφθεί, έχει σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, σύμφωνα με το epilogestv.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε πάνω σε περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο

Επεισοδιακά εξελίχθηκε καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 46χρονος στη Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει δεν δίστασε να πέσει πάνω σε περιπολικό της Αστυνομίας, χωρίς πά...

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Φόρτωση άρθρων...