Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Σέρρες: Ο 11χρονος δεν ήθελε να πάει στο σχολείο την ημέρα που έγινε η έκρηξη

Ελλάδα

Το «τελευταίο αντίο» είπαν σήμερα οι γονείς, συγγενείς, μαθητές και φίλοι στον 11χρονο μαθητή, ο οποίος έχασε τη ζωή του από την έκρηξη που σημειώθηκε στον λέβητα του σχολείου του, στις Σέρρες. 

Ο θείος του 11χρονου αποκάλυψε ότι χθες που έγινε το τραγικό περιστατικό, ο Βασίλης δεν ήθελε να πάει στο σχολείο.

Μιλώντας στην εκπομπή LiveNews στο MEGA o Θεόδωρος Καντάς είπε πως «είναι πολύ δύσκολη κατάσταση για την οικογένεια και τους γονείς, έχασαν το παιδί τους. Άτυχη στιγμή, ένα απίστευτο γεγονός».

O θείος του άτυχου παιδιού εξήγησε ότι αυτό που θέλει η οικογένεια είναι, ο θάνατος του Βασίλη να μην πάει «χαμένος» και να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στα σχολεία. «Να μην νιώθουμε ότι τα παιδιά μας είναι ασφαλή όταν πάνε στο σχολείο;», είπε και εξέφρασε την ελπίδα «να μην συμβαίνουν τέτοια πράγματα».

Επίσης, ανέφερε ότι την ώρα του περιστατικού βρισκόταν στο σχολείο και η μικρότερη αδελφή του Βασίλη, που είδε τον 11χρονο τη στιγμή που τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο.

«Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που τις έχουν και να εφαρμοστεί ο νόμος», κατέληξε ο θείος του 11χρονου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιατί ο ουρανός είναι «μαύρος» τη Μεγάλη Παρασκευή – Υπάρχει επιστημονική εξήγηση, λέει ο Θοδωρής Κολυδάς

Συννεφιασμένος είναι ο καιρός της Μεγάλης Παρασκευής (3.5.2024) καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, σήμερα αναμένονται βροχές σε μεγάλο μέρος της χώρας. Ο καιρός τη Μεγάλη Πα...

Έντονη χαλαζόπτωση σε Ροδόπη και Ξάνθη (Videos)

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε τη Ροδόπη. Στην Εγνατία οδό, στο ύψος του Σώστη, το χαλάζι σχεδόν «έστρωσε» τον δρόμο. Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε τις μεσημβρινές ώρες της Μεγάλης Παρα...

Φόρτωση άρθρων...