Στη σύλληψη του παράνομου μετανάστη που είχε αποδράσει το βράδυ της Δευτέρας από κλειστή δομή στη θέση κλειδί του Δήμου Σιντικής στις Σέρρες, προχώρησαν οι αρχές.
Ο μετανάστης εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης σε ρέμα και συνελήφθη απο την αστυνομία ύστερα απο ολονύχτια επιχείρηση αναζήτησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, χθες το βράδυ μεταξύ 22:00 με 23:00 κατά τη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης έξι παράτυποι μετανάστες αποπειράθηκαν να αποδράσουν από την κλειστή δομή στη θέση κλειδί του Δήμου Σιντικής όπου κρατούνται και οι οποίοι είχαν μεταφερθεί πρόσφατα από την Κρήτη.
Από εκείνη την ώρα σήμανε συναγερμός και αστυνομικοί που ενισχύθηκαν με διμοιρίες από Θεσσαλονίκη και Κιλκίς ξεκίνησαν την αναζήτηση σε όλη την περιοχή.
Οι πέντε συνελήφθησαν, ενώ και ο έκτος που διέφευγε συνελήφθη το πρωί της Τρίτης.
Σέρρες: Απέδρασε παράτυπος μετανάστης από την κλειστή δομή του Δήμου Σιντικής
Λαγουβάρδος για πυρκαγιές: 9.000.000 στρέμματα έχουν καεί στην Ευρώπη από την αρχή του έτους
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις