Απολογούμενος ενώπιον του ανακριτή Σερρών, ο κατηγορούμενος καθηγητής του ΤΕΙ της πόλης αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται (δωροληψία και εκβίαση, σε βαθμό κακουργήματος) ισχυριζόμενος ότι δεν έχει καμία σχέση με το φροντιστήριο, ο ιδιοκτήτης του οποίου κατηγορείται για εμπλοκή στην ίδια υπόθεση.
Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος φέρεται να χαρακτήρισε «εκδικητικές» τις εις βάρος του καταγγελίες των σπουδαστών.
«Όλα όσα μου προσάπτουν είναι για να με εκδικηθούν, επειδή ήμουν αυστηρός», φέρεται να απολογήθηκε ο καθηγητής.
Πάντως, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα που ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκισή του.
Την ίδια τύχη είχε κι ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου με το οποίο ο καθηγητής φέρεται να συνεργαζόταν, ενώ αντίθετα, η σύζυγος του, συνιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
Μάλιστα, η ίδια φέρεται να διέψευσε τα όσα ισχυρίστηκε ο συγκατηγορούμενός της καθηγητής για τις σχέσεις του τελευταίου με την επιχείρηση.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις