Στη σύλληψη ενός 35χρονου Βούλγαρου για κατοχή μεγάλης ποσότητα ηρωίνης, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών.
Οι αστυνομικοί μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν βρήκαν πάνω από 6 κιλά ηρωίνης στην κατοχή του αλλοδαπού, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνάει τις 150.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία ο 35χρονος φέρεται ως μέλος κυκλώματος, το οποίο εισάγει ναρκωτικά από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, με σκοπό την διακίνησή τους.
Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς είχε εισέλθει με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην ελληνική επικράτεια, μέσω του συνοριακού σταθμού του Προμαχώνα. Τέθηκε υπό αστυνομική παρακολούθηση κι ακολούθησε επέμβαση σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης.
Στην κατοχή του βρέθηκαν αρχικά εννέα συσκευασίες με 743 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Roxy», εντοπίστηκαν άλλες 26 συσκευασίες με 5,5 κιλά της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.
Όπως έγινε γνωστό, η μεγαλύτερη ποσότητα ήταν κρυμμένη σε ειδική κρύπτη στο πάτωμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου.
Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του οδηγείται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σερρών.
Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Κυριακή στη Γραμμή 2 – Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40
EFSA για ευλογιά αιγοπροβάτων: Δεν υπάρχουν επί του παρόντος εγκεκριμένα εμβόλια κατά της SGP στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις