Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Σέρρες: Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο 6χρονος που τραυματίστηκε στη φονική έκρηξη

Ελλάδα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στο παιδί που τραυματίστηκε χθες κατά τη διάρκεια της φονικής έκρηξης του λέβητα στο δημοτικό σχολείο στις Σέρρες.

Πρόκειται για έναν από τους δύο τραυματίες της τραγωδίας. Όπως τονίζουν οι γιατροί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι διαπίστωσαν το πρόβλημα που είχε προκληθεί και το αποκατέστησαν, ο μικρός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ακόμη αναφέρουν ότι δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί και τις επόμενες μέρες θα πάρει εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Το παιδί ήρθε στο νοσοκομείο σε πολύ καλή γενική κατάσταση. Αυτό που παρουσίασε και φάνηκε και από τον εργαστηριακό έλεγχο στον οποίο υπεβλήθη άμεσα ήταν ότι είχε ένα εμπίεσμα. Εμπίεσμα σημαίνει ότι το κόκκαλο του κρανίου έχει μπει μέσα δύο εκατοστά. Μεγάλο πρόβλημα, άνευ σημασίας όμως για μας. Αντιμετωπίστηκε από τους νευροχειρουργούς με πολύ μεγάλη επιτυχία. Έγινε εγχείρηση και είναι εκτός κινδύνου», επεσήμανε ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσικόπουλος στο thesstoday.gr.

Παράλληλα πρόσθεσε πως το παιδί νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική. «Δεν χρειάστηκε να μπει στη ΜΕΘ Παίδων. Είναι σε καλή κατάσταση, μιλάμε με τους γονείς του. Υπάρχει αισιοδοξία. Σε λίγες μέρες θα είναι ξανά στο σχολείο του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη στο λέβητα στοίχισε τη ζωή ενός 11χρονου μαθητή και εκτός από τον 6χρονο, άφησε τραυματία και ένα 10χρονο μαθητή. Για το τραγικό περιστατικό διατάχτηκε έρευνα από τον εισαγγελέα Σερρών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για 28 κακουργήματα και πλημμελήματα στους 67 συλληφθέντες

Ποινικές διώξεις για σειρά κακουργημάτων και για σωρεία πλημμελημάτων, συνολικά 28 αδικήματα, προχώρησε η Εισαγγελία σε βάρος των συλληφθέντων για την υπόθεση της δολοφονικής επίθε...

Φόρτωση άρθρων...