Σοβαρό τροχαίο ανάμεσα σε δύο φορτηγά σημειώθηκε περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 8/1 στη λεωφόρο Κηφισού και η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία.
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν υπό άγνωστες συνθήκες φορτηγό το οποίο βρισκόταν στο ρεύμα προς Λαμία, έσπασε τις μπάρες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε άλλο φορτηγό.
Ο οδηγός του ενός φορτηγού που ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο υπέκυψε στα τραύματά του.
Αν και ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να λάβει τις πρώτες βοήθειες, δεν τα κατάφερε. Τα τραύματα που του προκλήθηκαν στο τροχαίο στον Κηφισό ήταν βαρύτατα και παρά την προσπάθεια των γιατρών, λίγη ώρα μετά άφησε την τελευταία του πνοή.
Λόγω του τροχαίου, σύμφωνα με το ERTNews σημειώνεται δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στο ύψος της οδού Ανδριανοπούλου.
Η κίνηση προς Πειραιά στην περιοχή του Αιγάλεω διεξάγεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.
Οι αρμόδιες αρχές της Τροχαίας βρίσκονται στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την απομάκρυνση των οχημάτων που εμπλέκονται στο ατύχημα.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει τις δύο λωρίδες στην Εθνική Οδό για ένα μικρό κομμάτι, ενώ στην συνέχεια απελευθερώνεται ο δρόμος.
Αγροτικά μπλόκα: 48ωρο «μπλακ άουτ» με το βλέμμα στο Μαξίμου – Στα δύο σήμερα η χώρα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις