Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Σοκ στα Μάλια από την επίθεση στους Κρητικούς στο Γκάζι - Συντετριμμένος ο γαμπρός για τον οποίο έγινε το μπάτσελορ

Ελλάδα

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι φίλοι και αυτόπτες μάρτυρες της εν ψυχρώ δολοφονικής απόπειρας των τριών νεαρών από τους δύο μαφιόζους εκτελεστές στο Γκάζι.

Σύμφωνα με το Cretalive news, οι υπόλοιποι της παρέας έχουν ήδη επιστρέψει στα Μάλια μετά από πολύωρες καταθέσεις στη ΓΑΔΑ, όμως είναι μουδιασμένοι.

Από τη μία δεν μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους το ασύλληπτο σκηνικό, από την άλλη αγωνιούν για την υγεία των τραυματιών και κυρίως του 33χρονου Δημήτη, ο οποίος είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Ο 33χρονος, πατέρας δύο παιδιών, είχε παντρευτεί πολύ πρόσφατα. Στην περίπτωση του ο δράστης φέρεται να τον πυροβόλησε στην πίσω πλευρά του κεφαλιού.

Οι άλλοι δύο, ο αδερφός του Γιάννης, και ο φίλος τους Φραγκίσκος, έχουν βληθεί ο μεν πρώτος στο μάγουλο με διαμπερές τραύμα, ο δεύτερος βλήθηκε στη γνάθο με έξοδο της σφαίρας από το δεξί αυτί.

Γκάζι: Πυροβόλησαν χωρίς τον παραμικρό διασταγμό οι δράστες
Εντωμεταξύ το σοκαριστικό βίντεο που αποτυπώνει το όλο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένα από τα πολλά βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και από τα οποία αναμένεται να προκύψουν πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εκβιαστών της ΕΛΑΣ το οποίο σε πρώτη φάση φέρεται να εκτιμά ότι οι δράστες είναι σκληροί ποινικοί. Το άτομο συγκεκριμένα που πυροβόλησε φέρεται να είναι γνωστό στις αρχές, ενώ φαίνεται να προκύπτουν και κάποια πρώτα στοιχεία από το όχημα που χρησιμοποιούσαν, παρότι νοικιασμένο και ενδεχομένως με πλαστές πινακίδες.

Στα χέρια των αρχών, κατά πληροφορίες υπάρχει και DNA ενός εκ των δραστών το οποίο βρέθηκε στο μπουφάν ενός εκ των θυμάτων.

Στην κοινωνία των Μαλίων επικρατεί αναβρασμός, ενώ υπάρχει μεγάλη αγωνία για την πορεία της υγείας του Δημήτρη. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και ο νεαρός για τον οποίο οργανώθηκε το μπάτσελορ.

Πηγές από τα Μάλια αναφέρουν ότι ο νεαρός είναι πραγματικά συντετριμμένος. Το μπάτσελορ το σχεδίασαν οι φίλοι του για να του κάνουν έκπληξη ενόψει του γάμου στις 29 Δεκεμβρίου. Του το ανακοίνωσαν την τελευταία στιγμή. Μάλιστα φέρεται να είχε κλείσει την επιστροφή του στην Κρήτη το Σάββατο το πρωί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Φόρτωση άρθρων...