Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ταΰγετος: Βρέθηκε σώος ο 27χρονος αγνοούμενος πεζοπόρος

Ελλάδα

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με τον 27χρονο πεζοπόρο που αναζητούνταν από χθες αργά το απόγευμα στο δάσος της Βασιλικής στο Ταΰγετο.

Ο 27χρονος είχε καλέσει το 112 ζητώντας βοήθεια με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που ξεκίνησε κινητοποίηση από την πλευρά της Λακωνίας, για τον εντοπισμό και τη διάσωσή του, καθώς είχε ήδη νυχτώσει και οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες λόγω της κακοκαιρίας. Η αγωνία όλων έλαβε τέλος και ο 27χρονος εντοπίστηκε σώος από τις Αρχές, λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα.

Στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης, συμμετείχαν 8 άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, με 2 αυτοκίνητα. Στην επιχείρηση μετείχε η Ελληνική Αστυνομία και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Το περιστατικό, καταγράφηκε γύρω στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, 16 Δεκεμβρίου 2023 και η θετική του κατάληξη, καταγράφηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, 17 του μήνα. Για τον εντοπισμό του ανθρώπου, χρησιμοποιήθηκαν και drones.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας, εντοπίστηκε κοντά στην λεγόμενη ”σπηλιά του Λιαντίνη” (δήμος Δυτικής Μάνης). Σύμφωνα με το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής, είχε πάει για πεζοπορία μαζί με άλλο ένα άτομο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Το ξέσπασμα συγγενών μετά την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι: Φώναζαν, πέταξαν καρέκλες (Videos&Photos)

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου. Στο άκουσμα των ποινών για τους έξι που κρίθηκαν ένοχοι για την ...

Φόρτωση άρθρων...