Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Ελλάδα

Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη πριν από σχεδόν μια εβδομάδα, δίνουν οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Χθες, οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του τραυματισμένου ποδιού του καθώς έκριναν ότι δεν ήταν βιώσιμο και θα δημιουργούσε επιπλοκές στον ασθενή.

Μετά τον ακρωτηριασμό, η κατάστασή του παραμένει σταθερά κρίσιμη με το ιατρικό προσωπικό να κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον κρατήσει στη ζωή. Ο αστυνομικός βρίσκεται σε τεχνητή καταστολή και σύμφωνα με την κρίση των γιατρών , σταδιακά θα σταματήσει μέρος της φαρμακευτικής αγωγής για να διαπιστώσουν κατά πόσο θα αντιδράσει ο οργανισμός του 31χρονου.

Ο φόβος των γιατρών πριν τον ακρωτηριασμό ήταν να μην υπάρξει κάποια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, κάποια επιπλοκή στο τραύμα καθώς επρόκειτο για τραύμα βαθύ και δύσκολο με μεγάλο έγκαυμα. Οι γονείς του αστυνομικού, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ενήμεροι για κάθε κίνηση του ιατρικού προσωπικού και το μόνο που ζητούν είναι να σωθεί ο γιος τους.

Η έκκληση του πατέρα στους γιατρούς

Δραματική είναι η έκκληση που απήθυνε ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού στους γιατρούς προκειμένου να σωθεί το παιδί του. «Να καταβάλετε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να σώσετε το παιδί μου, είναι άδικο να πεθάνει», είναι τα λόγια που φέρεται να είπε ο πατέρας του αστυνομικού στους γιατρούς.

Οι γονείς του, οι οποίοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του παιδιού τους είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ συνάδελφοι του 31χρονου δεν έχουν σταματήσει να επισκέπτονται το νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...