Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Στη φυλακή ο 45χρονος «βιαστής με το τατουάζ» – Τι είπε στην απολογία του

Ελλάδα

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 45χρονος «βιαστής με το τατουάζ», ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 34χρονης γυναίκας και την απόπειρα βιασμού 24χρονης στο Παλαιό Φάληρο.

Ο κατηγορούμενος για τον βιασμό μίας 34χρονης γυναίκας και την απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας 24χρονης φέρεται να ομολόγησε, όπως είχε κάνει και ενώπιον των αστυνομικών Αρχών, τις πράξεις του ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τυχαία περιστατικά και πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο δημοσιοποίησης των στοιχείων του για να διακριβωθεί, εάν υπάρχουν κι άλλα θύματά του καθώς ήδη υπάρχουν καταγγελίες από ακόμα δύο γυναίκες που φέρεται να τον έχουν αναγνωρίσει ως τον άνθρωπο που τους επιτέθηκε.

Έρευνα και για άλλες περιπτώσεις

Η Aστυνομία ερευνά καταγγελία γυναίκας στην Ασφάλεια Κηφισιάς που αναφέρει ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον 45χρονο, που έχει χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι και ότι το αναγνώρισε από φωτογραφίες του. 

Ακόμα, ερευνάται η καταγγελία γυναίκας 67 ετών στο Λουτράκι που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 45χρονο το καλοκαίρι του 2021.

Επίσης, η Αστυνομία έχει ζητήσει δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες περιπτώσεις με δράστη τον 45χρονο συλληφθέντα που διέφυγε αρχικά στην πατρίδα του λίγα 24ωρα μετά τις επιθέσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα έπειτα από επίθεση σκύλων σε χώρο στάθμευσης

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε γυναίκα στη Ραφήνα το πρωί της Τετάρτης. Η επίθεση έγινε στον χώρο στάθμευσης της οδού Μάντικα. Τα ζώα προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στη γυναίκα, μ...

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Φόρτωση άρθρων...