Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου - Την αποδοκίμασαν (Photos)

Ελλάδα

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) βρίσκεται η Δήμητρα Πισπιρίγκου. Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μπήκε στη ΓΑΔΑ από την πίσω πόρτα και συνοδεία αστυνομικών λίγο πριν τη 13:00.
Κατά την είσοδο της ακούστηκαν ύβρεις εναντίον της.

Με την κατάθεση της Δήμητρα Πισπιριγκου ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος των καταθέσεων για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας ενώ δεν αποκλείεται να δοθούν από κάποιους εμπλεκόμενους συμπληρωματικές εξηγήσεις έως τα τέλη της εβδομάδας.

Η Δήμητρα Πισπιριγκου ήταν παρούσα στο θάνατο του δεύτερου παιδιού του έξι μηνών βρέφους, της Ίριδας, το οποίο κατέληξε την άνοιξη του 2021 στο σπίτι της Ρούλας και του Μανου Δασκαλακη. 

Η αδελφή της προφυλακισμένης μητέρας όπως και εχθές η μητέρα της έχουν καταγγείλει τον Μάνο Δασκαλάκη ότι βιαιοπραγούσε σε βάρος της συζύγου του. 

Τόσο ο θάνατος της Μαλένας όσο και της Ίριδας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια πιθανόν ασφυξία, σύμφωνα με τον πόρισμα των δυο ιατροδικαστών.

Η αδελφή της προφυλακισμένης μητέρας όπως και χθες η μητέρα της έχουν καταγγείλει τον Μάνο Δασκαλάκη ότι βιαιοπραγούσε σε βάρος της συζύγου του.

Στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου
Στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Φόρτωση άρθρων...