Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Στην «αγκαλιά» της αρκαδικής γης ο Μάριος - Μιχαήλ Τουρούτσικας - Απαρηγόρητοι οι γονείς του

Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκε η ταφή του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της περασμένης Δευτέρας, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης με μαχητικό αεροσκάφος Phantom F-4 και αφετηρία το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ανδραβίδας.

Η εξόδιος ακολουθία για τον νεαρό Αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας ξεκίνησε στις 10:30 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως και ολοκληρώθηκε περίπου μία ώρα αργότερα, ενώ η ταφή του έγινε στη 13:00 στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου, αρκετά χιλιόμετρα μακριά.

kideia

Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν κατά την ταφή του αδικοχαμένου «ιπτάμενου» από την Αρκαδία ήταν σπαρακτικές με τους γονείς του να λυγίζουν λέγοντας το τελευταίο «αντίο» στον γιο τους. Η μητέρα κοιτούσε αδυνατώντας να πιστέψει πως δεν θα δει ξανά τον λεβέντη της, ενώ η οδύνη στο πρόσωπο του πατέρα Κώστα Τουρούτσικα ήταν εμφανής με τον ίδιο να φωνάζει «είσαι ψηλά αγόρι μου».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο έκτακτο δελτίο: Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξει τη χώρα

Κακοκαιρία πλήττει σήμερα τη χώρα μας, με την ΕΜΥ να επικαιροποιεί το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε χθες Πέμπτη, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. ...

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ: «Παρουσίαση πρότασης για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική»

Εκδήλωση με θέμα «Πρόταση ΟΝΝΕΔ για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική» διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα. Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Υπουργός Κοινωνικής Συν...

Φόρτωση άρθρων...