Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Επιστρέφει σπίτι του το αγοράκι που είχε καταπιεί αποφρακτικό υγρό

Ελλάδα

Μετά από την παραμονή του στη ΜΕΘ, και την Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, το 2,5 ετών αγοράκι που είχε καταπιεί αποφρακτικό υγρό στο Ηράκλειο Κρήτης, φαίνεται πως σε λίγες μέρες θα είναι σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αναμένεται να πάρει σύντομα εξητήριο, και όπως αναφέρει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, «η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι καλή. Αύριο θα το ξαναδούν οι γιατροί και εφόσον όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά θα πάρει εξιτήριο».

Υπενθυμίζεται πως το αγοράκι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όπως ανέφεραν οι γονείς του, κατάπιε το αποφρακτικό υγρό και μεταφέρθηκε αρχικώς στο νοσοκομείο Χανίων, όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων.

Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε γρήγορα και οι εξετάσεις που του έγιναν και έδειξαν επιφανειακές βλάβες μόνο, επέτρεψαν την γρήγορη αποσωλήνωσή του και την έξοδό του από την εντατική το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Αχιλλέας, Αχιλλεύς, Αχίλλιος, Αχίλλειος Δούκας, Δούκισσα, Δουκίτσα Βαλεντίνη, Βαλεντίνα, Ντίνα Ελισάβετ, Ελίζα, Λίζα, Ζέτα,...

Φόρτωση άρθρων...