Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Στην Ευελπίδων οι δύο νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση της 12χρονης

Ελλάδα

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκαν πριν από λίγα λεπτά οι δύο συλληφθέντες για το βιασμό της 12χρονης.

Πρόκειται για τον 35χρονο Ι.Δ. που συνελήφθη χθες στα δυτικά προάστια. Είναι άγαμος και δηλώνει «εισοδηματίας». Είναι ο μόνος από τους 4 για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης χθες ο οποίος δεν είχε προσέλθει νωρίτερα αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Χθες συνελήφθη ακόμη στα βόρεια προάστια ο 39χρονος Σ.Α. χωρισμένος πατέρας ενός 9χρονου αγοριού, ο οποίος είναι συνοδός ασφαλείας και εργάζεται σε εταιρεία σεκιούριτι.

Ο 39χρονος καθώς και οι άλλοι δύο σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, είναι από τα πρόσωπα που είχαν προσέλθει μόνοι τους τις προηγούμενες ημέρες στη ΓΑΔΑ και είχαν δηλώσει ότι είχαν συνομιλήσει με το προφίλ της 12χρονης αλλά δεν την είχαν συναντήσει, κάτι που αποδείχθηκε ότι ήταν ψέμα.

Πέρα από τους διαλόγους που έχουν στα χέρια τους στη ΓΑΔΑ τα πρόσωπα για τα οποία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης χθες αναγνώρισε ως βιαστές της η 12χρονη κατά τη συμπληρωματική της κατάθεση πριν από δύο ημέρες όταν οι αστυνομικοί της έδειξαν 200 και πλέον φωτό .

Οι δύο τους οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή όπου αναμένεται να ζητήσουν και να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μάτι: Πώς τα 111 χρόνια φυλάκισης έγιναν 5 εξαγοράσιμα – Ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο οι καταδικασθέντες

Το δικαστήριο κατέληξε σε απόφαση και καταδίκασε έξι άτομα σε ποινές φυλάκισης. Ωστόσο, ιδιαίτερα έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των νεκρών, και όχι μόνο, καθώς οι καταδι...

Φόρτωση άρθρων...