Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Κολωνός: Ο συγκλονιστικός διάλογος της 12χρονης με την παιδοψυχολόγο - «Εγώ φταίω που η μαμά μου είναι στη φυλακή;»

Ελλάδα

Συγκλονίζει ο διάλογος της 12χρονης που είχε με την παιδοψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας κατά της διάρκεια της συμπληρωματικής κατάθεσης που έδωσε στις Αρχές.

Η 12χρονη στην τέταρτη κατάθεση της στη ΓΑΔΑ αναφέρθηκε και στη μητέρα της που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού. Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star, παρά το ότι η 12χρονη εμφανίστηκε ψύχραιμη, συγκροτημένη και συνεργάσιμη, κατά τη διάρκεια της επίπονης διαδικασίας λύγισε. Μάλιστα η 12χρονη εξέφρασε την αγωνία της για τη μαμά της, ζητώντας να τελειώσει γρήγορα η κουβέντα.

Ακολουθεί ο διάλογος της 12χρονης με την ψυχολόγο:

12χρονη: Θέλω σας παρακαλώ πολύ να τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται με όλα αυτά.

Ψυχολόγος: Θα τελειώσουμε. Μην ανησυχείς.

12χρονη: Με τη μαμά μου τι θα γίνει; Εγώ φταίω που είναι στη φυλακή;

Ψυχολόγος: Υπάρχουν κάποια στοιχεία που έχουν οδηγήσει τη μαμά σου εκεί.

Συγγενείς θέλουν να πάρουν τα ανήλικα αδέλφια από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την ώρα που οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες, συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας του παιδιού ζητούν να πάρουν εκείνα την επιμέλεια των ανήλικων αδελφών της

Μέσω δικηγόρων υπέβαλαν αίτημα στην εισαγγελέα ανηλίκων να την πάρουν μαζί με τα πέντε ανήλικα αδέλφια της από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Ήταν πολύ θετική στο γεγονός τα παιδιά να φύγουν από το "Χαμόγελο του Παιδιού" και να πάνε σε συγγενικό σπίτι. Προθυμοποιήθηκε η θεία να πάρει τα δυο παιδιά και η γιαγιά τα άλλα τέσσερα, αφού πάνε κοινωνικές υπηρεσίες για την καταλληλότητα κατοικίας θα προχωρήσει και αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έφοδος της αστυνομίας στη Νομική Σχολή μετά την άρνηση των καταληψιών να την εκκενώσουν - 27 προσαγωγές (εικόνες)

Έφοδο πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ στο υπό κατάληψη κτίριο της Νομικής Σχολής της Αθήνας το πρωί της Τρίτης. Η επιχείρηση τελείωσε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και η Αστυνομία προχώρησε σ...

Φόρτωση άρθρων...