Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Στις φυλακές Γρεβενών ο 28χρονος από το Αγρίνιο που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου

Ελλάδα

Προφυλακιστέος κρίθηκε με απόφαση του ανακριτή του Στρατοδικείου Ιωαννίνων ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Χρειάστηκε να περάσουν περίπου 16 μήνες από την υποβολή της μήνυσης σε βάρος του από τον πατέρα του παιδιού, ώστε να έρθει η μέρα της απολογίας.

Αυτό έγινε χθες Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στον στρατιωτικό Ανακριτή των Ιωαννίνων. Τα όσα υποστήριξε ο 28χρονος και ο συνήγορος του Χρ. Τσιμπούκης, δεν έπεισαν όπως φαίνεται τους στρατιωτικούς δικαστικούς και ο κατηγορούμενος οδηγείται στις φυλακές των Γρεβενών από το Τμήμα Μεταγωγών της Αστυνομίας, στα Γιάννενα.

Στον 28χρονο, αναμένεται να ασκηθεί και δεύτερη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, μετά την εύρεση σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας σε λαπ τοπ που κατείχε, στο Αγρίνιο, όπως αποκάλυψε το agriniopress.

Το υλικό αυτό φέρεται να περιλαμβάνει πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με αγοράκια κάτω των 10 ετών και είναι σοκαριστικού περιεχομένου. Χρήστες του λάπτοπ ήταν ο 28χρονος και η μητέρα του.

Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό και τώρα τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του ενδεχομένως θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών. Τη διαδικασία για την περίπτωση αυτή θα αναλάβει η Εισαγγελία του Αγρινίου. Αντίθετα, την περίπτωση της κακοποίησης έχει αναλάβει η στρατιωτική δικαιοσύνη, καθώς τα αδικήματα  φέρεται να διαπράχθηκαν όσο ο 28χρονος ήταν στρατιώτης, μεταξύ Μαρτίου- Μαϊου του 2021.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...