Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Στο νοσοκομείο η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με συμπτώματα εμφράγματος διακομίστηκε στον Νοσοκομείο «Ερυθρό Σταυρό» η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έπειτα την τραγική διαδικασία της αναγνώρισης του γιου της, η γυναίκα εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, όπως πόνο στον θώρακα, δυσχέρεια, τάση λιποθυμίας.

Ωστόσο εξετάσεις δεν έδειξαν έμφραγμα, αλλά σε κάθε περίπτωση η μητέρα του 29χρονου θα παραμείνει στο νοσοκομείου για προληπτικούς λόγους. Σχετικά στους τραυματίες, σύμφωνα με πηγές του ΕΚΑΒ, διακομίστηκαν 3 Κροάτες (20, 20 και 37ετων) και 2 Έλληνες (45 και αγνώστου ηλικίας -περίπου 20 ετών) στον «Ερυθρό Σταυρό».

Στον «Ερυθρό Σταυρό» με ιδιωτικά μέσα μεταφέρθηκαν ακόμη πέντε άτομα. Εκ των οποίων οι δύο ήταν Κροάτες και τρεις Έλληνες. Ανάμεσα στους τρεις Έλληνες ήταν και ο νεκρός 29χρονος τον όποιον διακόμισε το ιδιωτικό ασθενοφόρο του γηπέδου στο νοσοκομείο. Συνολικά στον Ερυθρό Σταυρό είναι εννέα τραυματίες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία, αλλά έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας – Τι να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους το πρωί και βαθμιαία μεταβλητούς στα 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 25 βαθμών Κελσίου.

Φόρτωση άρθρων...