Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Στον ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου - Οργή έξω από τα δικαστήρια

Ελλάδα

Στον ανακριτή έφτασε η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η μάνα των τριών παιδιών από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή, κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, κάτι που η ίδια αρνείται κατηγορηματικά.

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε το κατώφλι του γραφείου της 18ης Τακτικής Ανακρίτριας η οποία την περασμένη Τετάρτη εξέδωσε σε βάρος της, ένταλμα σύλληψης.

Στον ανακριτή έφτασε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Λίγη ώρα πριν η αυτοκινητοπομπή που συνοδεύει τη Ρούλα Πισπιρίγκου ξεκίνησε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) για να μεταφερθεί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Πολλοί ήταν οι συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων οι οποίοι εξαγριωμένοι φώναζαν μεταξύ άλλων: «να ψοφήσεις σκ@@, καρ@@@, γιατί σκότωσες τα μωρά;» Πολλοί επιχείρησαν να επιτεθούν στην 33χρονη με τους άνδρες των MAT και της ΟΠΚΕ να δημιουργούν κλοιό γύρω της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Φόρτωση άρθρων...