Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης ο Πακιστανός: «Τσακωθήκαμε και τη σκότωσα», είπε στους αστυνομικούς (Photos)

Ο 22χρονος Πακιστανός πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα για τη δολοφονία της 17χρονης. Πώς το κινητό της Νικολέτας αποκάλυψε τις κινήσεις του.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι ο Πακιστανός σύντροφος της 17χρονης Νικολέττας, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι. 

Ο Πακιστανός βρίσκεται από το πρωί στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. αφού συνελήφθη στα Σκόπια όπου είχε διαφύγει μετά τη δολοφονία της νεαρής συντρόφου του. 

Στους Έλληνες αστυνομικούς ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε τη Νικολέττα μετά από καυγά που είχαν. «Τσακωθήκαμε και τη σκότωσα», είπε στους αστυνομικούς, ενώ πρόσθεσε ότι πάνω στον καβγά τής έκλεισε το στόμα και τη μύτη, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Πάντως, περισσότερες λεπτομέρειες για τις αιτίες και τον τρόπο διάπραξης του εγκλήματος αναμένεται να δώσει στον ανακριτή που ανέλαβε την υπόθεση.

Ο 22χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο 22χρονος πρόλαβε να βγει από την Ελλάδα μαζί με ένα γκρουπ μεταναστών, ωστόσο τελικά συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης αν και είχε προαναγγελθεί από τον δικηγόρο του ότι σκόπευε να παραδοθεί, τις τελευταίες πέντε ημέρες ήταν άφαντος. 

Ο Πακιστανός είχε φύγει από την Αθήνα με σκοπό να περάσει τα σύνορα προς τα Σκόπια και να αποφύγει τη σύλληψη για το έγκλημα.

Είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης σε συνεργασία με τις αρχές των χωρών των Βαλκανίων, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 22χρονο μέσα σε ένα γκρούπ μεταναστών στη Βόρεια Μακεδονία.

Ο 22χρονος σύντροφος της Νικολέτας είχε απενεργοποιήσει το κινητό του μετά τη δολοφονία της 17χρονης.

Στον εισαγγελέα ο Πακιστανός σύντροφος της 17χρονης

Πώς το κινητό της Νικολέτας αποκάλυψε τις κινήσεις του Πακιστανού

Το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας ήταν αυτό που πρόδωσε τον 22χρονο Πακιστανό που συνελήφθη για τη δολοφονία της στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας. Ο νεαρός Πακιστανός που βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται περίπου στις 12 το μεσημέρι να περάσει την πόρτα της Εισαγγελίας.

Πληροφορίες αναφέρουν οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 22χρονου ο οποίος έφυγε από τη χώρα, μέσα από το δικό του κινητό τηλέφωνο, αλλά και αυτό του θύματος. Το στίγμα από το δικό του κινητό έδειχνε πως κινήθηκε προς τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ, η ΕΛ.ΑΣ. είχε την πληροφόρηση ότι ο νεαρός επρόκειτο να προσπαθήσει να φύγει από τη χώρα. Για αυτό άλλωστε και εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Έχοντας απενεργοποιημένο πλέον το δικό του κινητό όταν πέρασε στη Βόρεια Μακεδονία, ο 22χρονος άνοιξε το smartphone του θύματος το οποίο δεν είχε κάρτα sim. Οι Αρχές όμως κατάφεραν να εντοπίσουν το σήμα μέσω συγκεκριμένων εφαρμογών του κινητού που είχαν πρόσβαση στην τοποθεσία της συσκευής.

To χρονικό του φονικού

Ο 22χρονος φέρεται να σκότωσε τη Νικολέτα, καθώς όπως υποστήριξε η μητέρα της, τού είχε ζητήσει να χωρίσουν και εκείνος δεν το δεχόταν με τίποτα. Από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων από το κινητό της 17χρονης βρέθηκαν δεκάδες απειλητικά μηνύματα του συντρόφου της εις βάρος της.

Από την Παρασκευή υπήρχαν πάντως πληροφορίες ότι ο 21χρονος σκοπεύει να παραδοθεί και ότι είχε έρθει σε επικοινωνία με γνωστό δικηγόρο μέσω κοντινών του ανθρώπων για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είναι φοβισμένος, ωστόσο δεν είχε παραδεχτεί ή ομολογήσει ότι διέπραξε το έγκλημα ούτε στους δικούς του ανθρώπους.

Επτά μαρτυρικά λεπτά πέρασε στα χέρια του δολοφόνου της η 17χρονη Νικολέτα, η οποία όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, μαζί με τον αδελφό της είχαν κακοποιηθεί σε μικρότερη ηλικία από δύο άνδρες, όταν ζούσαν στο Μακροχώρι Ημαθίας. Οι δύο άνδρες καταδικάστηκαν.

Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, καθώς ο δράστης φαίνεται να της έφραξε τη μύτη και το στόμα, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησε και κάποιο πανί ή μαξιλάρι. Η ίδια έφερε σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα, γεγονός που καταδεικνύει ότι πάλεψε για τη ζωή της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κρήτη: Δυο συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία

Στη σύλληψη δυο ανδρών, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας προχώρησαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο και στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου. Στη μια περίπτωση 40χρονος αλλοδαπός που παρ...

Πάτρα: Δώδεκα συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία - Ανάμεσά τους τέσσερις μαθητές

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία στην Πάτρα προχώρησε η Αστυνομία. Τη συμμορία εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών στην Πάτρα, σε εκτεταμένη ε...

Παντελής Περιβολάρης (Υποψήφιος με τους Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου): Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της αντιπυρικής περιόδου γιατί δεν είναι έτοιμη η Πολιτεία

Πολύ δραστήριος ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους Δημοκράτες, Παντελής Περιβολάρης, σίγουρα από τους πιο δραστήριους υποψηφίους από το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου. Ο εδώ και 30 χρό...

Φόρτωση άρθρων...