Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Μία γυναίκα νεκρή στον Παλαμά Καρδίτσας

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων της σφοδρής κακοκαιρίας «Daniel». Το μεσημέρι εντοπίστηκε νεκρή μία ηλικιωμένη γυναίκα στον Παλαμά Καρδίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την άτυχη γυναίκα καταπλάκωσε τοίχος, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να χάσει την ζωή της. Πρόκειται για το όγδοο θύμα στη χώρα μας από την σφοδρή κακοκαιρία Daniel.

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του λόγω της θεομηνίας στον Βόλο, ανεβάζοντας συνολικά τους νεκρούς στην περιοχή της Μαγνησίας στους τρεις.

Πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία του Βόλου, ο οποίος στην προσπάθειά του να πάρει λίγο νερό από την θάλασσα, στην περιοχή του Αναύρου, γλίστρησε και έπεσε στη ακτή που είναι γεμάτη με τεχνικά μπλόκια με αποτέλεσμα να τραυματισθεί και στη συνέχεια να πνιγεί. Η σορός του εντοπίσθηκε σήμερα το πρωί, μπροστά από τον “Ίσαλο” και περισυνελέγη από άνδρες του Λιμενικού που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στην περιοχή.  

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι αγνοείται και ένας 77χρονος, πάλι στον Βόλο. Οι Αρχές αλλά και οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούν με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να είναι εντατικές αυτή την ώρα.

Στον Παλαμά Καρδίτσας, που επλήγη σφοδρά από τις πλημμύρες, υπάρχουν αναφορές ότι άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρχεται το καλοκαίρι από την Πέμπτη με υψηλές θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη - Σε ποιες περιοχές αναμένονται 35 βαθμοί

Αλλάζει από την Πέμπτη το σκηνικό του καιρού, καθώς μετά τις βροχές και την πτώση της θερμοκρασίας, έρχεται καλοκαίρι προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Άστατος θα είναι ο και...

Φόρτωση άρθρων...