Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Σχολεία: Τρία πλέον τα κλειστά τμήματα λόγω κορωνοϊού

Κλειστό παραμένει από σήμερα ένα ακόμη τμήμα δημοτικού σχολείου, μετά την καταγραφή πολλών κρουσμάτων μεταξύ των μαθητών, σύμφωνα με το σχετικό πρωτόκολλο του υπουργείου Παιδείας

Ελλάδα

Κλειστό παραμένει από σήμερα ένα ακόμη τμήμα δημοτικού σχολείου, μετά την καταγραφή πολλών κρουσμάτων μεταξύ των μαθητών, σύμφωνα με το σχετικό πρωτόκολλο του υπουργείου Παιδείας.

Πρόκειται για την έκτη τάξη του δημοτικού σχολείου στο Μούλκι Κορινθίας. Η συγκεκριμένη τάξη του σχολείου θα μείνει κλειστεί έως 3 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες σε αναστολή τέθηκαν τα δύο πρώτα τμήματα σε σχολείο του δήμου Νεάπολης-Συκεών της Θεσσαλονίκης εξαιτίας του αριθμού των κρουσμάτων στις συγκεκριμένες τάξεις.

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου ανεστάλη η λειτουργία τμήματος της Δευτέρας Τάξης (Β2) του σχολείου καθώς εντοπίστηκαν θετικά 11 από τα 20 παιδιά που έχει το τμήμα και το τμήμα της Τρίτης Τάξης (Γ2) του ίδιου σχολείου προχώρησε και αυτό σε αναστολή της λειτουργίας του από χθες καθώς εντοπίστηκαν 12 κρούσματα από τα 23 άτομα του τμήματος. Τόσο στο Β’2 όσο και στο Γ’2 νόσησε το 50% + 1 των μαθητών με αποτέλεσμα να κλείσουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφρικανική σκόνη: «Καμπανάκι» από το υπουργείο Υγείας για τις ευπαθείς ομάδες - Τα μέτρα προστασίας

Σε υπενθύμιση της εγκυκλίου για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από την αφρικανική σκόνη, προχώρησε το υπουργείο Υγείας. Σε συνέχεια των πρόσφατων μετεωρολογικών προγνώσεων αν...

Φόρτωση άρθρων...