Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Σχολεία: Τριήμερο «λουκέτο» στη Φλώρινα – Κλειστά αύριο στη Σαμοθράκη

Ελλάδα

Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, Σωτήριου Βόσδου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Π.Ε. Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, λόγω των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες μέρες.

Στο Δήμο Γρεβενών με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη τα μαθήματα την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν στις 9 π.μ.

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Σαμοθράκη, καθώς και τα ΚΔΑΠ Χώρας και Λακκώματος, με απόφαση του δημάρχου, Νίκου Γαλατούμου, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στο νησί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ραγδαία αλλαγή του καιρού: Πέφτει έως 9 βαθμούς η θερμοκρασία - Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες και η αφρικανική σκόνη

Αλλαγή θα σημειώσει ο καιρός αύριο, Πέμπτη, και μεθαύριο, Παρασκευή, με κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας να είναι οι βροχές, οι καταιγίδες, η πτώση της θερμοκρασίας και η αφρικ...

Συστάσεις του υπουργείου Υγείας για την αφρικανική σκόνη που επανέρχεται – Πώς να προφυλαχθούμε

Νέο κύμα αφρικανικής σκόνης αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Η αφρικανική σκόνη προκαλεί κινδύνους για τη ζωή ιδιαίτερα των ευάλωτων. Το υπουργείο Υγείας με νέα εγκύκλιό του δίνε...

Φόρτωση άρθρων...